Your Cart
dandelion in silhouette against a sunset

Tag det første skridt allerede i dag!

Hvis du allerede ved, at du er klar til at arbejde med mig, så lad os chatte

Men hvis du har andre spørgsmål, så brug venligst formularen nedenfor til at kontakte mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig

Har du nogen bekymringer, spørgsmål eller kommentarer? Så kan du til enhver tid bruge denne formular til at kontakte mig - jeg er lige her.

Jeg svarer normalt inden for 24 timer.


Kan ikke vente med at chatte med dig!


Inden du udfylder formularen, kan du også tjekke FAQ på de enkelte produktsider for svar.

Hvad sker der så?

Send mig en besked


Kontakt mig og lad os se, hvad vi kan gøre sammen!

Vær ikke genert!

Sørg for at inkludere alt, hvad jeg har brug for at vide, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Jeg vender tilbage til dig ASAP

Jeg har kunder, så jeg har måske travlt lige når du sender din besked, og vi er muligvis i forskellige tidszoner, så giv mig mindst 24 timer til at vende tilbage til dig 🙂

"Jeg er fascineret af, at Mette har evnen til at "fange mig" præcis, hvor jeg er på en given dag, og formidle præcis, hvad jeg har brug for den dag."

”Hver gang er det en super træning. Jeg glæder mig altid til vores timer. Det føles bare fantastisk i kroppen bagefter, og jeg er så glad for, at jeg får trænet med Mette! “

"Lige fra starten var jeg begejstret for undervisningen, som time efter time udfordrede mig på en god måde. Mette har en imponerende kropsforståelse - og det betyder, at hun ved præcis, hvordan jeg skal øve mig for at udvikle mig yderligere."

Vil du være sikker på, at vi passer godt sammen?

Mine kerneværdier afspejler, hvem jeg er som person og menneske. Jeg forventer, at mine kunder og klienter deler min grundkæggende livsopfattelse.

Nysgerrig? Du kan læse alt om det her!

woman thinking

Allerede klar til at tage dit næste skridt?

Så kan du booke et online video opkald med mig for at lære mig bedre at kende!


woman smiling

Om mig

Jeg hjælper kvinder med at leve deres bedste liv. Forstil dig endelig at være i stand til at håndtere og frigøre følelsesmæssig og fysisk smerter gennem Holistisk Healing.


Hvis du kæmper med stress, udbrændthed, kroniske smerter, traumer eller restitution og føler, at du ikke har nogen muligheder for at ændre din nuværende situation. Kan jeg hjælpe dig med at identificere de muligheder du har, ved at forbedre din body-mind forbindelse og slippe gamle adfærdsmønstre, så du igen kan føle dig rolig, afslappet og i kontrol.