Your Cart

Handelsbetingelser

Servicevilkår, retningslinjer og forholdsregler

Sidste revision: 10 October 2022

Følgende servicevilkår, retningslinjer og forholdsregler er givet, så du kan træffe den bedste beslutning for dit velvære. Ved at dele disse oplysninger påtager MeRoyoga og Mette Rosenqvist (herefter kaldet MeRoyoga) sig intet ansvar for eventuelle resultater og reaktioner.


Mindfulness og yoga.

Ved at købe tjenester fra MeRoyoga bekræfter du, at du frivilligt deltager i de aktiviteter, som MeRoyoga tilbyder. Hvis du af en eller anden grund ikke kan eller anser det for uklogt at deltage i en aktivitet foreslået af MeRoyoga, er du ikke forpligtet til at deltage, og du vil ikke holde MeRoyoga eller dets respektive agenter (medarbejdere, uafhængige samarbejdspartnere, tjenesteudbydere og tredjemand/part, der handler på deres vegne) ansvarlig for skader, personskade eller skade forårsaget af at vælge at deltage i en aktivitet. MeRoyoga kan ikke holdes ansvarlig, hverken direkte eller indirekte, for skader eller ubehag, der kan opstå som følge af at udøve mindfulness, yoga eller andre behandlinger.


Du anerkender, at der er uforudsete risici forbundet med enhver aktivitet, og du påtager dig hermed alle risici for skade på dig selv og din ejendom, der måtte opstå i forbindelse med disse aktiviteter. Som enhver anden form for fysisk træning og behandling, kontakt venligst din læge med spørgsmål eller bekymringer, eller søg anden kvalificeret rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt denne træning er den rigtige for dig. Deltagelse i enhver aktivitet sker efter Mette Rosenqvists skøn, og hvis du efter Mette Rosenqvists opfattelse af en eller anden grund ikke kan fortsætte med en aktivitet, kan du blive bedt om at stoppe.


Energibehandlinger (i øjeblikket kun tilgængelig personligt, ikke online).

Følgende retningslinjer og forholdsregler er givet, så du kan træffe den bedste beslutning for dit velvære. Bemærk venligst, at der ikke har været nogen omfattende undersøgelser eller organiseret forskning om resultaterne af lyd- og energihealing. Al information er baseret på et forsigtighedsprincip og anekdotiske erfaringer fra behandlinger.


Energibehandlinger.

Alle energibehandlinger fungerer som aktive meditationer, hvor vibrationer, lyd og energifrekvenser beroliger kroppen, hjernen og sindet, synkroniserer hjernehalvdelene og placerer dig i en meditativ tilstand, hvor krop og sind omkalibrerer til healing og genopretning. Energifrekvenser virker på både et fysisk og psykologisk niveau og påvirker ned til celleniveau.

Reiki og energihealing involverer kanalisering af universel energi ind i din krop, mens du ligger på et behandlingsbord. Jeg bruger mine hænder til at gøre dette ved at holde dem 10-15 cm over bestemte områder af din krop.

Lydbade udføres med dig liggende på en måtte på gulvet, understøttet af puder, tæpper, øjenmaske osv. Jeg spiller syngeskåle, klokkespil osv. strategisk placeret omkring dig og eventuelt direkte på dig.

Lydmassage involverer liggende på et behandlingsbord eller gulvmåtte. Skåle placeres/holdes direkte på din krop for at aktivere lyd/vibrationsfrekvenser. Jeg spiller syngeskåle, klokkespil osv. strategisk på din krop.

Lydmassage med stemmegafler udføres med dig liggende på et behandlingsbord. Jeg bruger stemmegafler med og uden vægte til at aktivere specifikke lyd-/vibrationsfrekvenser på og over din krop og i det elektromagnetiske energifelt, der omgiver kroppen.


Før behandling.

Du opnår de bedste resultater ved at fjerne alle smykker (da metaller leder og absorberer), og undgå at have en bh med metaltråd på. Bukser uden lynlås foretrækkes (igen metal), men jeg kan lægge en tynd gummimåtte for at undgå absorption, hvis det er nødvendigt.


Undgå at indtage alkohol 24 timer før og 48 timer efter behandlingen for at opnå optimale resultater.


Reaktioner.

Reaktioner på en behandling kan variere, men er generelt milde. Mange kan opleve træthed, øget tørst og mildt ubehag, når kroppen rekalibrerer sig.


I timerne umiddelbart efter behandlingen kan du mærke ekstra indre varme, muskelømhed og dyb indre træthed; disse symptomer forsvinder normalt efter et par timer. Derfor er det vigtigt ikke at planlægge anstrengende aktiviteter umiddelbart efter en behandling, og i løbet af de næste 1-2 dage skal du sørge for at drikke rigeligt med vand for at understøtte kroppens naturlige afgiftning og heling.


Forholdsregler.

Graviditet.

Under graviditeten bruger kroppen en betydelig mængde energi, og detox-reaktioner kan overbelaste kroppen. Derfor anbefales behandlinger med lydmassage og stemmegafler ikke til gravide. Lydbade kan have en positiv effekt på både mor og baby. I de sene stadier af graviditeten er forsigtighed nødvendig, da lyd og vibrationer kan bidrage til at starte veer.

Menstruation.

Du kan modtage behandling under menstruation, men vær opmærksom på, at i løbet af denne tid er din krop naturligt under "udrensning", og yderligere afgiftning på dette tidspunkt i din cyklus kan være ekstra trættende.

Betydelig overvægt.

Undertrykte følelser og energi kan lagres i fedtvæv. Detox-reaktioner (både fysiske og psykologiske) kan føre til frigivelse af uforudsigelige og stærke følelsesmæssige reaktioner. Selvom det ikke er farligt, er det vigtigt at være stabil og have den rette støtte til at håndtere enhver behandling af undertrykte følelser, der måtte opstå.

Epilepsi.

Generelt anbefales lydhealing ikke til personer med epilepsi. Ved lydinduceret epilepsi frarådes enhver form for lydhealing, og Reiki energihealing kan bruges i stedet.

Aktiv kræft / Undergår kræftbehandling.

Kræft svækker kroppens immunforsvar, og yderligere detox kan overbelaste en allerede belastet krop. Kroppen har muligvis ikke ressourcerne til effektivt at håndtere afgiftningssymptomer som følge af lyd-/energibehandling. Et lydbad kan have en afslappende og beroligende effekt.

End-of-Life Care.

Brugen af stemmegafler anbefales ikke til dem, der er i livets sidste stadier, da de ofte befinder sig i en opbrugt energitilstand og måske ikke har ressourcerne til at håndtere detox-symptomer. Et lydbad kan have en afslappende og beroligende effekt.

Aktiv sygdom.

Brugen af lyd- og energihealing egner sig ikke til aktive sygdomstilfælde på grund af den ekstra belastning detox symptomer kan have på kroppen.


Lydhelbredende instrumenter, herunder sangskåle og stemmegafler, bør ikke bruges direkte:

- Ved dyb venetrombose i benet eller kendte blodpropper.

- På åreknuder.

- På åbne sår.

- Ved akutte betændelser og tumorer.

- På eller over en pacemaker eller defibrillator.

- På eller i umiddelbar nærhed af et metallisk implantat (skruer, stænger, plader, kunstige led osv.).

- På implantater (eller i nærheden af implantater, indtil de er helet).

- På nylige brækkede knogler.

- Efter operationen, før suturer fjernes, og arret ikke heles.

- Rundt om halsen med halspulsåre åreforkalkning.

- På huden med inflammatoriske hudlidelser (inklusive eksem).

- Direkte efter piskesmæld, mindst 7 dage efter skaden.

- Efter en hjernerystelse skal hævelse og betændelse helt forsvinde først, og lyd- og energiheling kan tidligst tages i brug 3 måneder efter en hjernerystelse, kontakt din læge først.


Følgende personer bør konsultere deres læge først:

- Gravide personer.

- Personer med epilepsi.

- Personer med carotisstenose.

- Personer med pacemakere, kunstige hjerteklapper eller arytmier.

- Personer med stent eller shunt.

- Personer med en dyb hjernestimuleringsanordning (DBS).

- Personer med en historie med hjernerystelse.

- Personer med tungmetaltoksicitet, som kan opleve stærke detox-reaktioner.


Servicevilkår

Fortrolighed.

Min tilgang til coaching/undervisning/behandlinger er baseret på gensidig tillid. Alt du oplyser i forbindelse med vores sessioner er fortroligt.


Annullering og refundering

Aflysning af private sessioner/behandlinger skal ske mindst dagen før (24 timer). Hvis du afbestiller senere end 24 timer før, er der ingen refusion for den session. Hvis jeg skal aflyse en session, overføres betalingen til næste session, og der aftales en erstatningssession.

Der er ingen refusion, hvis du ikke kan deltage i en booket gruppesession.


Klippekort

Et klippekort er personligt og kan ikke overføres til andre og kan ikke refunderes. Kortene aktiveres fra købsdatoen og skal bruges inden for henholdsvis 2 måneder (3 session klippekort), 3 måneder (5 session klippekort) og 6 måneder (10 session klippekort).


Ansvarsfraskrivelse/samtykke.

Træning og behandlinger er på eget ansvar; du er ansvarlig for din egen krop. Følg instruktionerne og pas på dig selv. Ved at modtage coaching/træning/behandling fra MeRoyoga giver du dit samtykke til coachingen/træningen/behandlingen og forstår, at de ydelser, MeRoyoga tilbyder, har til formål at forbedre afslapning, reducere stress og forbedre intern kommunikation i din krop ved at aktivere kroppens egen selvhelbredelse.


Du forstår, at disse tjenester ikke er en erstatning for medicinsk behandling eller medicin. Du er klar over, at der ikke stilles en diagnose, og at der ikke er ordineret medicin. Du accepterer fortsat at have regelmæssige lægetjek som en del af din overordnede sundhedsplan.


Du accepterer, at deltagelse er frivillig, og du kan til enhver tid vælge at afslutte coachingen/træningen/behandlingen. Du forstår, at du kan opleve "helbredende reaktioner" inden for 24 til 48 timer efter den leverede coaching/træning/behandling.


Du forstår, at enhver information, der udveksles under coaching/træning/behandling, er strengt fortrolig og ikke vil blive delt med nogen uden din skriftlige tilladelse. MeRoyoga har dog lov til at gengive sagshistorie og resultater uden at nævne dit navn eller andre personlige oplysninger.


MeRoyogas coaching/træning/behandling, inklusive alle videoer, onlinematerialer, fysiske sessioner, programmer, marketingmaterialer og tilhørende materialer, er ikke ansvarlige for skader, ulykker eller helbredsproblemer, der måtte opstå ved udførelse af de foreslåede øvelser, træning og teknikker. MeRoyoga er ikke autoriseret til at diagnosticere, undersøge eller behandle medicinske tilstande af nogen art eller bestemme effekten af en bestemt træning/behandling i forhold til en specifik medicinsk tilstand.


Ved at købe ydelser (coaching/træning/behandlinger) fra MeRoyoga bekræfter du, at du har læst MeRoyogas servicevilkår, retningslinjer og forholdsregler, og du forstår og accepterer ovenstående servicevilkår, retningslinjer og forholdsregler. Du er også enig i, at de nævnte terapier ikke kan garantere et specifikt resultat, da de varierer fra person til person afhængig af adskillige faktorer, som MeRoyoga ikke har kontrol over, herunder hvor mentalt og psykologisk modtagelig du er over for helingsprocessen.


Ved at købe og dermed give dette informerede samtykke påtager du dig det fulde ansvar for tjenester leveret af MeRoyoga og fritager MeRoyoga fra ansvar. Du anerkender hermed, at du har læst, forstået og accepteret dette dokument, og at du er myndig og accepterer dette dokument af egen fri vilje.