Your Cart

Vejledning energi- og lydhealing.

Sidste revision: 15 marts 2023


Energibehandlinger (i øjeblikket kun tilgængelig personligt, ikke online).

Forholdsregler og vejledning

Du er ved at tage et stort skridt videre i din egen selvheling, ved din interesse i lyd- og energi healing. Følgende retningslinjer og forholdsregler er givet, så du kan træffe den bedste beslutning for dit velvære. Bemærk venligst, at der ikke har været nogen omfattende undersøgelser eller organiseret forskning om resultaterne af lyd- og energihealing. Al information er baseret på et forsigtighedsprincip og empiriske erfaringer fra behandlinger. Ved at dele disse oplysninger påtager MeRoyoga og Mette Rosenqvist ingen ansvar for eventuelle resultater og reaktioner.

Lydterapi, klangterapi og energiterapi

Lyd- og energibehandlinger er nyttige midler til problemer af enhver art, det er et perfekt værktøj til at holde mennesker sunde og i balance, mentalt som fysisk, og endnu bedre kombineret med andre praksisser såsom yoga.

 

Lyd- og energibehandlinger kan enyttes til alt fra; fysiske smerter, balancering af chakra, til at løse op for og fjerne fysiske som psykiske blokeringer, dæmpe angst, hjælpe med depression og generelt afhjælpe stress og udbrændthed, ved at hjælpe med at balancere nervesystemet og immunforsvaret til forbedret velvære for krop og sind.


Energibehandlinger.

Alle energibehandlinger fungerer som aktive meditationer, hvor vibrationer, lyd og energifrekvenser beroliger kroppen, hjernen og sindet, synkroniserer hjernehalvdelene og placerer dig i en meditativ tilstand, hvor krop og sind omkalibrerer til healing og genopretning. Energifrekvenser virker på både et fysisk og psykologisk niveau og påvirker ned til celleniveau.

Reiki og energihealing involverer kanalisering af universel energi ind i din krop, mens du ligger på et behandlingsbord. Jeg bruger mine hænder til at gøre dette ved at holde dem 10-15 cm over bestemte områder af din krop.

Lydbade udføres med dig liggende på en måtte på gulvet, understøttet af puder, tæpper, øjenmaske osv. Jeg spiller syngeskåle, klokkespil osv. strategisk placeret omkring dig og eventuelt direkte på dig.

Lydmassage involverer liggende på et behandlingsbord eller gulvmåtte. Skåle placeres/holdes direkte på din krop for at aktivere lyd/vibrationsfrekvenser. Jeg spiller syngeskåle, klokkespil osv. strategisk på din krop.

Lydmassage med stemmegafler udføres med dig liggende på et behandlingsbord. Jeg bruger stemmegafler med og uden vægte til at aktivere specifikke lyd-/vibrationsfrekvenser på og over din krop og i det elektromagnetiske energifelt, der omgiver kroppen.


Før behandling.

Du opnår de bedste resultater ved at fjerne alle smykker (da metaller leder og absorberer), og undgå at have en bh med metaltråd på. Bukser uden lynlås foretrækkes (igen metal), men jeg kan lægge en tynd gummimåtte for at undgå absorption, hvis det er nødvendigt.


Undgå at indtage alkohol 24 timer før og 48 timer efter behandlingen for at opnå optimale resultater.


Reaktioner.

Reaktioner på en behandling kan variere, men er generelt milde. Mange kan opleve træthed, øget tørst og mildt ubehag, når kroppen rekalibrerer sig.


I timerne umiddelbart efter behandlingen kan du mærke ekstra indre varme, muskelømhed og dyb indre træthed; disse symptomer forsvinder normalt efter et par timer. Derfor er det vigtigt ikke at planlægge anstrengende aktiviteter umiddelbart efter en behandling, og i løbet af de næste 1-2 dage skal du sørge for at drikke rigeligt med vand for at understøtte kroppens naturlige afgiftning og heling.


Forholdsregler.

Graviditet.

Under graviditeten bruger kroppen en betydelig mængde energi, og detox-reaktioner kan overbelaste kroppen. Derfor anbefales behandlinger med lydmassage og stemmegafler ikke til gravide. Lydbade kan have en positiv effekt på både mor og baby. I de sene stadier af graviditeten er forsigtighed nødvendig, da lyd og vibrationer kan bidrage til at starte veer.

Menstruation.

Du kan modtage behandling under menstruation, men vær opmærksom på, at i løbet af denne tid er din krop naturligt under "udrensning", og yderligere afgiftning på dette tidspunkt i din cyklus kan være ekstra trættende.

Betydelig overvægt.

Undertrykte følelser og energi kan lagres i fedtvæv. Detox-reaktioner (både fysiske og psykologiske) kan føre til frigivelse af uforudsigelige og stærke følelsesmæssige reaktioner. Selvom det ikke er farligt, er det vigtigt at være stabil og have den rette støtte til at håndtere enhver behandling af undertrykte følelser, der måtte opstå.

Epilepsi.

Generelt anbefales lydhealing ikke til personer med epilepsi. Ved lydinduceret epilepsi frarådes enhver form for lydhealing, og Reiki energihealing kan bruges i stedet.

Aktiv kræft / Undergår kræftbehandling.

Kræft svækker kroppens immunforsvar, og yderligere detox kan overbelaste en allerede belastet krop. Kroppen har muligvis ikke ressourcerne til effektivt at håndtere afgiftningssymptomer som følge af lyd-/energibehandling. Et lydbad kan have en afslappende og beroligende effekt.

End-of-Life Care.

Brugen af stemmegafler anbefales ikke til dem, der er i livets sidste stadier, da de ofte befinder sig i en opbrugt energitilstand og måske ikke har ressourcerne til at håndtere detox-symptomer. Et lydbad kan have en afslappende og beroligende effekt.

Aktiv sygdom.

Brugen af lyd- og energihealing egner sig ikke til aktive sygdomstilfælde på grund af den ekstra belastning detox symptomer kan have på kroppen.


Lydhelbredende instrumenter, herunder sangskåle og stemmegafler, bør ikke bruges direkte:

- Ved dyb venetrombose i benet eller kendte blodpropper.

- På åreknuder.

- På åbne sår.

- Ved akutte betændelser og tumorer.

- På eller over en pacemaker eller defibrillator.

- På eller i umiddelbar nærhed af et metallisk implantat (skruer, stænger, plader, kunstige led osv.).

- På implantater (eller i nærheden af implantater, indtil de er helet).

- På nylige brækkede knogler.

- Efter operationen, før suturer fjernes, og arret ikke heles.

- Rundt om halsen med halspulsåre åreforkalkning.

- På huden med inflammatoriske hudlidelser (inklusive eksem).

- Direkte efter piskesmæld, mindst 7 dage efter skaden.

- Efter en hjernerystelse skal hævelse og betændelse helt forsvinde først, og lyd- og energiheling kan tidligst tages i brug 3 måneder efter en hjernerystelse, kontakt din læge først.


Følgende personer bør konsultere deres læge først:

- Gravide personer.

- Personer med epilepsi.

- Personer med carotisstenose.

- Personer med pacemakere, kunstige hjerteklapper eller arytmier.

- Personer med stent eller shunt.

- Personer med en dyb hjernestimuleringsanordning (DBS).

- Personer med en historie med hjernerystelse.

- Personer med tungmetaltoksicitet, som kan opleve stærke detox-reaktioner.

Samtykke

Ved at modtage behandling af MeRoyoga/Mette Rosenqvist giver du samtykke til behandlingen, og forstår, at de ydelser der leveres af Mette Rosenqvist har til formål at forbedre afslapning, sænke stress og øge samt forbedre intern kommunikation i din krop, ved at aktivere kroppens egen selv healings proces.

 

  • Du forstår, at disse ydelser ikke er en erstatning for medicinsk behandling eller medicin.
  • Du er klar over, at der ikke stilles diagnose, og at der ikke ordineres medicin.
  • Du accepterer fortsat at have regelmæssige lægetjek som en del af din overordnede sundhedsplan.
  • Du accepterer at de nævnte terapier ikke kan garantere et specifikt resultat, da de varierer fra person til person afhængig af adskillige faktorer.
  • Du forstår at MeRoyoga/Mette Rosenqvist ikke er autoriseret til at diagnosticere, undersøge eller behandle medicinske tilstande af nogen art eller bestemme effekten af en bestemt træning/behandling i forhold til en specifik medicinsk tilstand.
  • Du er indforstået med, at deltagelse er frivillig, og at du til enhver tid kan vælge at afslutte behandlingen.
  • Du forstår, at du kan opleve "helbredende reaktioner" i løbet af 24 til 48 timer efter den leverede behandling.
  • Du accepterer at du påtager dig det fulde ansvar for tjenester leveret af MeRoyoga/Mette Rosenqvist, og friholder MeRoyoga/Mette Rosenqvist for ansvar.