Your Cart

Alle kan leve et fantastisk liv!

Fordi jeg tror på, at du har fantastiske evner til healing og personlig vækst.

Ved at øge bevistheden om dit sind og krop, og lære selvregulering, kan du opnå handlefrihed, glæde og vitalitet i livet.

woman smiling

Hej, jeg er Mette (hun/hende)

Og jeg ser dig --- din smukke, kraftfulde og fantastiske kvinde.


Jeg ved du kæmper med at få kvalitetssøvn, overtænke, konstant bekymre dig og føle dig fysisk og følelsesmæssigt drænet, og jeg er her for at hjælpe dig med at opbygge din følelsesmæssige og fysiske modstandskraft, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.


Det er muligt at leve det liv, man gerne vil leve uden konstant at føle sig udbrændt og overvældet.

Jeg ved det, fordi...

woman falling asleep at the computer

Jeg har været, hvor du er...

Jeg har arbejdet i erhvervslivet i mange år, fra den offentlige sektor, små familieejede virksomheder til store internationale virksomheder, og som PA til CEO, Manager og Project Manager. Jeg har brugt mine dage på møder og på at sidde fast i indboksen.


Men jeg er heldig, jeg altid har haft holistisk støtte fra yoga og mindfulness og har været i stand til at modstå den konstante belastning på krop og sind. Derfor besluttede jeg endelig at droppe "the corporate world" og udelukkende fokusere på at bringe holistisk helbredelse til andre kvinder. Jeg ønsker at give dig, hvad jeg har – den følelsesmæssige og fysiske modstandskraft, der kræves for at leve livet.

sage in a bowl

Føler du dig stresset?

Stress og udmattelse fra at forsøge at gøre og være alt for alle tager på dig.


Kronisk stress kan have betydelige effekter på både fysisk og mental sundhed, og er forbundet med mange livsstilsrelaterede diagnoser, herunder; dysfunktion af immun systemet, psykiske lidelser, vægtøgning, søvnforstyrrelser, hormonubalancer, demens, kræft, Parkinsons mv.


Så vent ikke med at handle, hvis du allerede ser symptomer dukke op i dit liv! Lad mig hjælpe dig.

MIN MISSION

Jeg tror på, at ved at introducere flere kvinder til de dybt helende egenskaber ved Holistisk Healing, skaber vi grundlaget for fuldstændig at transformere vores verden; både for os selv og andre.Jeg brænder for at bringe holistisk helbredelse ud til alle på en måde, der er tilgængelig, hjælpsom og meningsfuld.

Med mig, opbygger du tillid og tryghed i dig selv, så du kan bevæge dig gennem livet nærværende, centreret og handlekraftig, og sammen vil vi:

Step 1

Skabe bevidsthed

om sind og krop

Step 2

Udforske værktøjer

og strategier til

selvregulering

Step 3

Skabe rum

for medfølelse

og selvinsigt.


Step 4

Genvinde din

personlige

handlekraft.

two women laughing

Lad os skabe forandring sammen!

Uanset hvor du befinder dig i livet, kan det at have de rigtige værktøjer og støtte betyde en radikal ændring af din situation.


Jeg er her for at hjælpe dig, så du kan begynde at leve det liv, du ønsker!

Noget er nødt til at ændres!

Din historie

Du er summen af dine oplevelser, gode som dårlige. Nogle oplevelser ligger dybt, andre har bare efterladt ridser på overfladen. Det kan være livsændrende at slippe begrænsede overbevisninger, fysisk smerte og undertrykte følelser fanget i kroppen og sindet.

Kvinden i spejlet

Du er måske ikke i stand til at ændre din livsituation, men du kan skabe forandring i dig selv!

Ved at gøre dette ændrer du ikke bare dig selv men verden omkring dig - som ringe i vandet.

Få støtte

Overvejer du at starte med yoga, dykke ned i mindfulness eller opleve fordelene ved Reiki og Lydhealing, vil jeg elske at være din guide og coach, og støtte dig på din rejse.

Det første skridt

Start med at tage det første skridt. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, tag en Reiki eller lydhealing session eller træn 1-1 med mig.

woman smiling

Uanset hvilken rejse du er på... er jeg virkelig glad for, at du er her.

Jeg er Mette, en skør passioneret yoga- og mindfulness-coach, som for længe siden følte sig kaldet til at studere holistisk healing.


Som 15-årig blev jeg vegetar og meldte mig ind i en dyrerettighedsorganisation og Amnesty for at prøve at gøre min del for verden.


Som 19-årig rejse jeg hjemmefra for at flytte til København, hvor min første yogamåtte blev en del af det faste inventar i min stue.


Jeg brugte de næste 13 år på at arbejde i Scandinavian Airlines, opsuge forskellige kulturer, boede i Sydfrankrig i et stykke tid, blev forelsket og blev gift.


I det næste årti regerede arbejde, familie og livet dagsordenen. At restaurere gamle huse, flytte lidt rundt og arbejde i en større international virksomhed.


Undervejs blev jeg:

  • 500RYT yogalærer v/Jason Crandell
  • Mindfulness coach v/Academy of Modern Applied Psychology
  • Reiki Master Shinpiden v/Lisa Powers
  • Breath Coach v/Yogaboby
  • Sound Healer v/The Lightwork Experience
  • Studerede Anatomi, TCM, Biomekanik, Biotensegrity, Fascia, Chakra healing + en masse andre kurser og uddannelser....

Med over 1600+ timers uddannelse, undervisning og coaching.

Har jeg hjulpet kvinder siden 2014 med at tage det næste skridt i deres personlige helende rejse.


Akkrediteret af:

image collage

Lidt fun facts om mig!

- Jeg syntes at livet skal være sjovt at leve, spontanitet og handling er i føresædet.


-Jeg er aldrig uden min telefon! Men ikke af de grunde, du måske tror! Jeg har alle mine e-bøger på min telefon og tager enhver chance, jeg kan, for at læse.


- Jeg elsker dyr. Jeg har altid haft dyr omkring mig, og jeg deler i øjeblikket mit liv med vores gamle kat Mikkel.


- Jeg er en kæmpe filmfan. Jeg elsker en god historie, så længe det ikke er en gyser eller en western.


- Min guilty pleasure er et godt mexicansk eller indisk måltid, helst et jeg ikke skal lave selv!


-Jeg er stolt over, at jeg har været sammen med min soulmate i over 25 år, og lært ham mindfulness hvert skridt af vejen!

Hvad tidligere klienter har sagt om mig

"Jeg var meget nervøs før min første session med Mette, men lige fra starten var hun en fornøjelse at arbejde sammen med. Dette er mit første forsøg på Mindfulness, jeg kunne ikke have bedt om en bedre guide."

- Anna

"Jeg er mere selvbevidst nu og er vokset som person, hvilket gav mig mulighed for at reparere et ødelagt forhold i processen. Det er som at have min egen personlige livsguide."

- Erin

"Mette er meget støttende og opfordrer dig altid til at arbejde med det, der er muligt for dig. Det handler lige så meget om det indre arbejde som det ydre. Hun er frem for alt en kompetent og dygtig lærer med en god sans for humor."

- Sarah

Vil du være sikker på, at vi passer godt sammen??

Mine grundlæggende værdier afspejler, hvem jeg er som person og menneske, jeg forventer, at mine kunder og klienter deler min værdier. Nysgerrig? Du kan læse alt om det her!

Hvis du vil vide mere...

buddha figure with candle burning
Et par praktiske fakta om online coaching 1-1 med mig.
Her har jeg lige samlet et par praktiske spørgsmål, der ofte dukker op, når du starter på denne rejse med personlig transformation.Sessioner.Sessioner varer normalt 60 minutter.De kan være med mig i mit studie eller online ved hjælp af online app.Jeg...
Read More
woman in meditation
Hvorfor personlig yoga 1-1 med mig?
Her er lidt om, hvorfor jeg mener, at personlig yoga er en af hjørnestenene i at skabe følelsesmæssige og fysiske fremskridt og fremkalde faktiske langvarige forandringer.Personlig træning er effektiv og målrettet træning. Du og dine behov bestemmer ...
Read More
singing bowls
Hvad er lydhealing?
Lyd og energi healing er en holistisk tilgang til sundhed og velvære. En terapeutisk metode, der bruger lyd og vibration til at nulstille nervesystemet, så stress og spændinger slippes.Hvorfor lyd-/energi healing?Den gænge opfattelse er at vores krop...
Read More

Join the Newsletter

Jeg er så glad for, at du er landet her!

Gå ikke uden at downloade min gratis gave til dig. Lær hvordan du balancerer dit nervesystem når som helst! Med min Graits Balanceret Åndedræt Guide.

    I will not spam you, and you can unsubscribe at any time.