Your Cart
woman getting a Reiki treatment

Reiki

Oplev større velvære, afstressning og ro i sindet.

Oplev større ro, overskud og empati.

Reiki healing er en af de smukkeste måder at støtte dig selv med kærlig empati.

Ved at slippe kravet om at ”gøre mere” og tillade dig selv ”at være til”, tilgår du en af de vigtigere måder hvorpå du kan sikre dit eget helbred fysisk, mentalt og spirituelt. Ved at prioritere dit eget helbred, er du med til at skabe en bedre verden, ikke bare for dig selv, men for os alle.


Er du...

Mentalt Stresset

 • Stress
 • Tankemylder
 • Angst
 • Depression

Fysisk udfordret

 • Kroniske smerter
 • Søvn problemer
 • Oplever migræner/spændings hovedpiner
 • Gentagende sygdom

Åndeligt drænet

 • Manglende energi
 • Manglende livslyst
 • Intet overskud
 • Svært at se mening of formål ved livet
 • Svært ved at opleve nydelse


woman getting reiki healing

Forstil dig at få...

- Større ro og velvære.

Forbedret søvn.

- Et afbalanceret nervesystem.

- Balance og harmoni i krop og sind.

Løst op for spændinger; mentale som fysiske.

Healing af fysiske som psykiske skader.

Slippe af med kroniske smerter, hovedpine og menstrationssmerter.

Forbedre opmærksomhed og koncentration.

Mentalt overskud.

Styrket immunforsvar.


Reiki kan være nøglen til frigive fysisk som følelsesmæssige smerter.

Har du glemt at tage vare på dig selv?

Reiki er toppen af self-care og er nøglen til at frigive fysiske som følelsesmæssige smerter. En blid, mild og kærlig form for behandling, og en af de smukkeste måder at støtte dig selv med kærlig empati.

I en tid hvor stress og praktiske opgaver oftest resulterer i at selvomsorg nedprioriteres, og vores forsøg på holde os selv sunde ofte er mere fokuseret på at ”gøre mere” i stedet for bare ”at være”, er det endnu vigtigere at finde måder hvorpå du kan sikre dit eget helbred fysisk som mentalt.

Overskud og evnen til empati er nødt til først at findes i dig, før du kan give af dig selv til andre; din partner, børn, familie, venner, på arbejdet og overfor fremmede. 

woman getting reiki treatment

Reiki behandling

Reiki healing er en gammel healingform med oprindelse i Japan, universal (Rei) livsenergi (Ki). Behandleren er en kanal for den universale livsenergi, og via behandleren strømmer energierne ind i kroppen på klienten. Reiki har både energibanerne og chakraerne som udgangspunkt i behandlingen.


Det er en meget blid, mild og kærlig form for behandling, der for klienten kan opleves som total ro, afslapning og afstessning og den ultimative selvforkælelse.


Reiki healing foregår liggende på behandlerbriks.

Hvordan foregår Reiki?

Alle behandlinger med lyd- og energihealing er baseret på de samme principper, og tager udgangspunkt i kroppens anatomi herunder; muskler, led, bindevæv, immunforsvar, nervesystem, såvel som vores elektromagnetiske energifelt, energibaner (medianer og nadier) og chakra. 

I forbindelse med Reiki arbejdes der på flere planer; den fysiske krop, psykiske og mentale tilstand og det elektromagnetiske energifelt som omgiver os. Kroppen og det magnetiske felt der omgiver kroppen, gennemstrømmes af elektriske impulser. Fysiske, psykiske og følelsesmæssige ubalancer kan findes som energi blokeringer heri. Via Reiki lokaliseres, mindskes og opløses disse blokeringer.

En Reiki behandling følger et fast forløb, som sikrer, en balanceret helkrops behandling, samt evt. yderligere behandling ved specifikke issues. Mine hænder holdes 10-15cm. over kroppen under behandlingen, og jeg starter og afslutter normalt med at placere mine hænder på henholdsvis dine fødder og dine skuldre.

Inden du booker en tid til behandling, bedes du læse "Vejledning Lyd- og energi behandling".

Reiki er en skånsom, kærlig og sikker behandlingsform, der ikke kan forvolde skade, og kan benyttes både som en skøn reset pause i hverdagen af ren velvære og nydelse og som proaktiv vedligeholdese af dit mentalte og fysiske helbred.

Læs mere om Reiki her

illustration woman meditating
Hvorfor chakra balance er vigtigt for dig!
Chakraerne er centrale knudepunkter i vores krop hvor større koncentrationer af hormonskabende kitler findes. De har stor betydning for vores fysiske- og psykiske velvære, energiniveau, og vores personlige spirituelle udvikling.Hvert chakra repræsent...
Read More
hands holding light
Hvad sker under en Reiki behandling?
Når jeg udfører en Reiki behandling, er energien der udgår fra mine hænder i området 7-10Hz (Theta- og Alpha-området). Disse frekvenser er forbundet med fysisk healing. Signalerne fra hænderne introducerer elektriske strømme i væv og celler hos dig o...
Read More
woman in reiki treatment
Hvad er Reiki healing?
Reiki er energi healing, i familie med blandt andet: akupunktur, akupressur, lyd healing og traditionel kinesisk medicin. Det kan udføres på mennesker, dyr, ting og steder. Det er en holistisk behandlings metode der arbejder på både det fysiske plan,...
Read More
Old images of Reiki healers
En kort historie om Reiki.
I min træning til Reiki behandler i 2016, læste jeg side op og side ned omkring historien om Reiki, og nedenstående har jeg prøvet at lave en kort overblik over hvordan det hele hænger sammen.Dr. Mikao UsuiDr. Mikao Usui er krediteret som grundlægger...
Read More

FAQs