Your Cart
hands holding light

Hvad sker under en Reiki behandling?

Når jeg udfører en Reiki behandling, er energien der udgår fra mine hænder i området 7-10Hz (Theta- og Alpha-området). Disse frekvenser er forbundet med fysisk healing. Signalerne fra hænderne introducerer elektriske strømme i væv og celler hos dig og fordi blod er væske og er gode ledere af elektricitet, pulserer hele dit kredsløbssystem nu med elektricitet.


Tilfredshed, afslapning, mindre stress, frygt og angst samt en reduktion og i nogle tilfælde eliminering af fysiske smerter og andre tilstande er almindelige observationer fra mine klienter efter en Reiki session. Reiki kan derfor bruges som et yderst effektivt værktøj til personlig vækst samt healing på alle niveauer.


Under en Reiki-session placerer jeg mine hænder på eller lige over din krop. Jeg leder universel energi fra hjerte og arme, og ud gennem mine hænder, hvor det flyder ind i din krop. Jeg bruger ikke min personlige energi, men er i stand til at fokusere energien fra verden omkring dig, og guide den videre ind i dig.


Jeg følger en fastlagt procedure der sikrer, at alle vigtige områder i kroppen aktiveres og hele kroppens energi flow åbnes op. Efter den faste procedure, kan jeg behandle enkelte områder eller symptomer yderligere for det bedste resultat.


Book en times Reiki med mig her


Hvordan virker det?


Alt er fyldt med energi.

Den energi der gennemsyrer din krop går under mange navne såsom; chi, prana eller bevidsthed.

Livsenergien er med til at skabe fosteret i moderen mave, ved at sikre at hver en celle deler sig og finder formål ved at blive de trillioner af celler, der udgør vores fantastiske krop.


Videnskaben har allerede bekræftet tilstedeværelsen af denne energi, bl.a. ved at bruge værktøjer som Kirlian fotografi, udviklet i slutningen af 1930'erne, som kan skabe visuelle billeder af vores energi.


Mange forskellige praktiser er igennem tiden kommet til for at hjælpe med at udvikle og balancere denne personlige energi. Reiki, Qigong, Tai Chi, Meditation, Yoga og Feng Shui er blot nogle få af de mange måder, hvorpå du kan manipulere og øge strømmen af energi.


Hver en celle i din krop og hvert atom i universet befinder sig i en konstant vibrationstilstand. Din krop er energiske af natur, og Reiki fungerer ved at benytte dette. Dine knogler resonerer med lavere frekvenser, mens dit blod, tanker osv. vibrerer ved højere frekvenser. Det skaber en magnetisk puls, som er kendt som en biomagnetisk felt. I østlige traditioner er dette felt også kendt som; Chi, Ki eller Prana, for vores livsengeri.


I forbindelse med biofeltet er det interessant at bemærke, at forskere har fundet ud af, at måling af kroppens magnetiske felter med magnetokardiogrammer ofte giver en mere præcis indikation af, hvad der er sker i kroppen end traditionelle elektriske målinger.


1. Entrainment

Entrainment er tendensen til, at to oscillerende legemer (i bevægelse) låser sig fast i samme frekvens, så de vibrerer i harmoni. I 1665, fandt den hollandsk Fysiker og videnskabsmand Christian Huygens, at hvis han placerede to ure med pendler på en væg tæt på hinanden og svingede pendulerne med forskellige hastigheder, ville de til sidst ende med at svinge synkront til nøjagtig samme hastighed. Huygens indså, at dette koncept gjaldt, ikke bare pendul ure, men fungerer som en grundlæggende fysiklov.

Entrainment er årsagen til at healende energi frekvenser fra behandleren kan overføres til klienten, gennem entrainment og resonans.


2. Forstærkning

Et andet fænomen er forstærkning. Forstærkning gør det muligt for et meget lille felt at producere en stor effekt. I energibehandlingen, er det derfor ikke nødvendigt at behandle hårdere eller mere for at opnå resultater. Der er en tendens til at tro, at hvis vi gør mere eller prøver hårdere, opnår vi bedre resultater. Men energibehandling trosser denne simple logik, at større stimuli skulle producere større reaktioner.

For mange levende systemer kan ekstremt svage påvirkninger være langt mere effektive end stærke påvirkninger. En blid berøring fra en beroligende hånd på din skulder fra en du holder af, kan have langt større effekt end mere hårde berøringer.


3. Intern kommunikation

Reiki er med til at åbne op for kroppens engen interne kommunikationskanaler. Ligesom vi i yoga bruger specifikke stillinger til at åben og skabe et bedre energi flow i kroppen, kan Reiki hjælpe med at åbne op for cellernes kommunikationskanaler, der gør celler i stand til at tale med hinanden og gøre det muligt for cellerne at migrere til steder, hvor de er nødvendige for at igangsætte reparation eller for at bekæmpe sygdomme.


4. Kroppen egen healende intelligens

Reiki energi vil gå derhen hvor det er nødvendigt, når det er nødvendigt, og bevæger sig i den rækkefølge, som klientens krop bestemmer. Reiki energi bestemmer ikke hvad der skal ske i kroppen, men hjælper kroppen med at åbne op for og øge energi flowet.


Når du modtager Reiki, er det som at have en skarp lommelygte, der med sit lys der gør kroppen opmærksom på energi som ikke er i balance. Men det er kroppen selv der beslutter, hvilke energier der skal frigives, hvordan og hvornår, så kroppen ikke længere er bundet til en dysfunktionel måde at være på. Når kroppen har valgt, hvad den er klar til at tage fat på, kan den systematisk frigive den lagrede energi på et cellulært plan forbundet med ubalancen. Cellerne begynder derefter at fungere efter hensigten igen og healingen sker på et fysisk såvel som følelsesmæssig, mental og fysisk plan.


Hvordan bruger kroppen energi?


Alle partikler i kroppen vibrerer med en bestemt frekvens. Denne frekvens kan i mere esoteriske termer betegnes partikelbevidsthed. Denne bevidsthed er det, der aktiverer alle dele af din krop og synkroniserer begivenhederne i din krop. Hver dag benytter din krop denne bevidsthed til at kommunikerer internt imellem cellerne og opretholde harmoni og balancen. Hvis du f.eks. tænker på at tage ned og træne, så begynder din krop sine forberedelser til det i god tid, før du begynder din egentlige træning.


Din krop har en naturlig elektromagnetisk frekvens, som den foretrækker at vibrere med. Når alle niveauer af kroppen er i harmoni med denne frekvens, fungere den interne kommunikation imellem cellerne. Men forstyrres denne frekvens et eller flere steder i kroppen, opstår der dissonans og ubalance.


Læs mere: Ultra kort om energi medicin


Mange ting kan forstyrre frekvensen.


Infektion, sygdom, skader, stress, trauma mm. Kan alle ændre eller forstyrre den naturlige frekvens, ofte vil kroppen dog selv-regulerer sig, så harmoni og balance genoprettes, f.eks. efter et sygdomsforløb. Men enkelte gange forbliver større eller mindre områder af kroppens celler fastlåst i dissonans.

Men det er ikke kun fysiske ændringer i kroppen, der kan påvirke og ændre cellernes frekvens. Vores tanker og følelser består af energiske vibrationer på samme måde som vores muskler, knogler og led. Følelser af kærlighed, medfølelse, taknemlighed og påskønnelse skaber særlige harmoniske frekvenser og påvirker hver eneste celle i kroppen gavnligt. Ligeledes skaber følelser af frygt, vrede og angst ændringer i frekvenserne, som så påvirker vores celler.Minder, tanker og overbevisninger bruger også energi, og vibrerer med deres egen frekvens, hvis vi akkumulerer mange minder og overbevisninger omkring det samme tema, kan dissonans opstå. Hvor vores krop før fungerede som en perfekt timet symfoni, kan den med modstridende energier lagret, komme ud af synk og i ubalance.


Du er født med kraften til at helbrede dig selv.


Du er født med kraften til at helbrede dig selv. Din krop er i en konstant tilstand af at opretholde balancen. Det er den indre energi der hjælper kroppen med at reparere og erstatte aspekter af sig selv efter behov. I en fjern fortid havde vores forfædre en medfødt visdom, der gjorde at de kunne pleje og helbrede sig selv og bevare vitalitet. Over tid er vores fokus flyttet til det der er uden for os selv, og vi har mistet evne til at selv-regulere og kontakten med os selv.


I sammenligning med din egen personlige energi, er Reiki energien det der forbinder dit højere selv med alt omkring dig. Du kan bruge Reiki energi til at hjælpe dig med at balancere din egen energi og krop. Vi er i en tid, hvor videnskaben begynder at validere eksistensen af de energier, der omgiver og eksisterer i hver enkelt af os.


Hvad der gør Reiki så effektivt er, at kroppen ikke behøver at være bevidst om, hvilke overbevisninger, følelser og symptomer, den arbejder med, da den udelukkende fokuserer på at balancere frekvenser i dissonans. Mange af dine overbevisninger eksisterer uden at du er bevidste om dem, og om hvornår og hvorfor du har skabt dem. Med Reiki behøver du ikke at finde frem til årsagerne, men skal kun at være klar til at slippe begrænsende overbevisninger og overgive dig til processen.


LÆS MERE: Hvad er Reiki healing

LÆS MERE: En kort historie om Reiki

LÆS MERE: Hvorfor charka balance er vigitg for dig
Ansvarsfraskrivelse.

Oplysningerne i dette blogindlæg er kun til generelle informations- og uddannelsesformål og bør ikke betragtes som en erstatning for sundhedsprofessionel rådgivning. Hvis du kæmper med helbredsproblemer, så søg professionel hjælp. Brugen af oplysningerne i dette blogindlæg er udelukkende på eget ansvar.

Seneste Blog Posts

mala beads
Sådan bruger du mālā beads.
Når du dykker ned i mindfulness og yoga, kan du støde på noget, der kaldes mālā beads. Det er et meget nyttigt værktøj inden for mindfulness og yogatraditionen.Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om mālā beads og deres korrekte anvendelse, så læs...
Read More
image collage yoga and running
Yoga og løb, det perfekte mix?
Det ultra korte svar er: JA Se dette kunne være mit korteste blog indlæg til dato, der er så mange gode argumenter og årsager til at løb og yoga går så godt i spænd, at mit største problem her er at begrænse mig og fokusere på de væsentligste, så jeg...
Read More
color pencils
10 kreative journal prompts
Den afslappede og reflekterende natur der opstår når du fører en daglig journal, tilskynder til en tankegang af åbenhed, nysgerrighed og leg. Alle 3 ting er afgørende for at pleje kimen til kreativitet og fantasi.Med en journal har du mulighed for at...
Read More
women running in the forest
3 Yoga stillinger som supplement til løbetræning.
Nedenstående blog indlæg drejer sig om løb og yoga, men passer på alle motionsformer, hvori der indgår et element af udholdenhed og gentagende monotone bevægelsesmønstre som f.eks. fodbold, håndbold, tennis, basket, cykling og svømning, for at nævne ...
Read More
yin and yang symbol in the grass
Yin og Yang
I vesten, er kendskabet til begrebet yin og yang, og yin og yang energier ikke så udbredt. Yin, måne energien, den passive, rolige og nærende energi og Yang, sol energien, den aktive, bevægende og opløftende energi. Mange tænker ikke over disse energ...
Read More
hands kneeing dough
Det du gør i dag har betydning for i morgen.
Jeg var ikke helt klar til at tænke de store filosofiske tanker, den dag jeg stod med hænderne i en bolledej og læste ovenstående på en pose økologisk hvedemel der stod på bordet foran mig. Men det slog mig alligevel hvor præcist den ene sætning opsu...
Read More
illustration buddha figure
Grundlæggende Meditations teknik
Meditation handler om at åbne op og slappe af over for alt, hvad der dukker op i sindet under meditationen, uden at vælge noget ud. Det drejer sig ikke om at undertrykke nogle tanker eller følelser, men bare at acceptere og konstatere at noget dukker...
Read More
woman standing in yoga pose tree pose
Yogastillingernes potentiale
Folk tager ofte fejl, det er ikke hvor fleksibel du er, der afgør hvor "yogisk" du er.En meget fleksibel person, der er i stand til at udføre alle de forskellige yogastillinger, kan være totalt fokuseret på konkurrence og sammenligning - ikke særlig ...
Read More
sunset
3 gode måder at starte din dag på.
At komme godt i gang med dagen behøver ikke at være en uoverskuelig opgave.Når jeg tager et par øjeblikke i begyndelsen af ​​dagen for mig selv, gør det hele forskellen. I stedet for at starte en spiral direkte ind i stress, møder jeg dagen med en le...
Read More
woman on the knees stretching the soles of her feet
Udstrækning af fodsål og tæer for bedre flexibilitet.
Fødderne er ofte en overset kropsdel, og et af de steder jeg har fokus på med mine klienter. Rigtig mange er ikke vant til at bruge fødderne så intens som vi gør i yoga, og pludselig bliver de bevidste om egne begrænsninger som følge af "stramme" fød...
Read More
woman sitting crossed legged on sofa
Din personlige yogapraksis.
Der er en grund til at jeg ofte henviser til yoga som en "praksis", at praktisere yoga er en mulighed for at opøve nogen af de kvaliteter, vi ønsker at se mere af i vores liv. Nogle gange praktiserer man yoga for at arbejde med tålmodighed, klarhed e...
Read More
woman in yoga pose on the floor
Integrer Yoga i din hverdag.
Jeg bruger meget tid på at overbevise mine klienter om, at fremskridt sker et skridt af gangen. Vi er ofte alt fokuseret på at gøre alt på en gang, at nå det hele med det samme. Men mit fokus når jeg underviser, er på at sikre at mine klienter får no...
Read More
women doing yoga on the beach
10 grunde til hvorfor du bør praktisere Yoga
Yoga som motionsform er stadigt stigende i popularitet. Den stigende interesse for yoga er et bevis for, at stadig flere og flere får øjnene op for de mange sundheds- og helbredsmæssige fordele ved denne gamle og alligevel relevante praksis.Men yoga ...
Read More
woman with hands in prayer pose
Serenity Prayer
Dem der kender mig ved, at jeg er altid er klar til at falde for rammende citater og digte, der i få velvalgte ord kan fremkalde tanker og følelser, eller gengive aspekter af vores alle sammens fælles oplevelse; " the human experience."Velvalgte samm...
Read More
women in yoga childs pose
Udnyt den beroligende virkning af foroverbøjninger.
Jeg er fan af foroverbøjninger.At noget så simpelt som en foroverbøjning, en handling vi er mere eller mindre er født til at udføre fra vi er helt små, kan påvirke vores mentale tilstand så makant, virker lidt som et mirakel.Her er lidt tips til at b...
Read More
close up of hands holding mala beads
Yoga, en livsstil.
Yoga er ikke et ”quick fix”, det er ikke her du finder en her og nu løsning på smerten i ryggen. Når det er sagt, så vil jeg med det samme modsige mig selv, for selv så lidt som 10-15 minutters fokuseret yoga vil kunne afhjælpe smerter, ubehag og sti...
Read More
woman stretching in bed
5 Yoga stillinger til bedre søvn.
Hvis du praktiserer yoga derhjemme, lige inden du skal i seng, skal du have fokus på de mere restorative stillinger, der er med til at berolige kroppen både mentalt og fysisk. Start med at sidde lige så stille i din foretrukne stilling, slip dagens b...
Read More
woman in child's pose
Gode stillinger for rygsmerter, som du kan udføre hjemme.
De fleste yoga stillinger arbejder med hele kroppen, og den sunde, stærke, smidige og fleksible rygrad (ryg) er en af grundstenene i yoga. Vores meget foroverbøjede livsstil med computere, mobiltelefoner, tv fra sofaen, bilkørsel og selv motionstræn...
Read More
close up runners legs
Sports skader og yoga.
Nedenstående blog indlæg drejer sig om løb og yoga, men passer på alle motionsformer, hvori der indgår et element af udholdenhed og gentagende monotone bevægelsesmønstre som f.eks. fodbold, håndbold, tennis, basket, svømning og volleyball, for at næv...
Read More
woman in yoga child pose
3 grunde til hvorfor du behøver Yoga nu!
Jeg ved godt hvordan det føles, når jeg let i kroppen forlader yogamåtten, og jeg er sikker på at du også elsker følelsen i kroppen efter en yoga klasse, men har du tænkt over hvorfor det føles så godt? Her er 3 gode grunde til hvorfor din krop blive...
Read More
woman doing yoga
Giv yoga 20 minutter og du får...
Som ved alt anden fysisk træning kræver det regelmæssighed og faste rutiner, for at vi kan opnå fremskridt. Men i yoga er der ikke nogle tider eller distancer vi skal nå, der er ingen synlig mållinje vi skal krydse, og inden konkurrencer vi skal meld...
Read More
illustration woman sleeping
Får du nok søvn ?
Hvis du føler dig træt om morgenen når du vågner op, skyldes det normalt en af to ting; du har ikke sovet længe nok, eller kvaliteten af din søvn har ikke været god nok.Søvn spiller en stor rolle for vores velbefindende, og som voksen skal vi have me...
Read More
woman journaling
10 fordele ved at føre en mindfulness journal.
Har du nogensinde tænkt på at føre en daglig mindfulness journal?Det er ikke kun for dem, der er rigtig gode til at skrive – alle kan gøre det. Din journal er dit personlige skattekammer af tanker og følelser, og du behøver ikke dele den med nogen, m...
Read More
yoga Pilates collage
Hvad er forskellen mellem Yoga og Pilates?
Hvis du nogensinde har taget en yogatime og en pilatestime, undrer du dig måske over, hvad forskellen er mellem Pilates og yoga, da mange af stillingerne virker ret ens. Så hvad adskiller de to forskellige praksisser?Pilates og yoga er begge krop-sin...
Read More
woman tossing her hair
Her er værktøjet til at løfte dit humør.
Værktøjet til at løfte dit humør, afhjælpe depression og øge dit energiniveau har du lige ved hånden.Ingen of os går igennem livet uden fra tid til anden at opleve perioder hvor vi føler os ude af balance, nede eller bare generelt handlingslammet. De...
Read More

Join the Newsletter

Gå ikke glip af mit ugentlige nyhedsbrev med en Mindfulness øvelse/tip - Jeg sender dig min GRATIS Balanceret Åndedræt ebog som Tak.

    I will not spam you, and you can unsubscribe at any time.