Your Cart
singing bowls

Lydhealing - Klangmassage

Fredfyldt og afslappende massage helt ned på celleplan.


Oplev den harmoniserende virkning på krop og sind.

Din krop består af ca 70% vand. Vand er naturlig ledende for lydens vibrationer, der sætter både kroppens væv og væsker i blide svingninger.


Dette giver en både dyb og afspændende virkning, og virker som en indvendig massage.


Oplev fysisk som mentalt velvære, som frekvenserne forplanter sig i din krop, og skaber en afslappet tilstand, der fremmer kroppens egne helbredende kræfter.
Er du...

Mentalt Stresset

 • Stress
 • Tankemylder
 • Angst
 • Depression

Fysisk udfordret

 • Kroniske smerter
 • Søvn problemer
 • Oplever migræner/spændings hovedpiner
 • Gentagende sygdom

Åndeligt drænet

 • Manglende energi
 • Manglende livslyst
 • Intet overskud
 • Svært at se mening of formål ved livet
 • Svært ved at opleve nydelse


woman getting sound healing treatment

Forstil dig at få...

- Større ro og velvære.

- Forbedret søvn.

- Et afbalanceret nervesystem.

- Balance og harmoni i krop og sind.

- Løst op for spændinger; mentale som fysiske.

- Healing af fysiske som psykiske skader.

- Slippe af med kroniske smerter, hovedpine og menstrationssmerter.

- Forbedre opmærksomhed og koncentration.

- Mentalt overskud.

- Styrket immunforsvar.
woman getting sound healing treatment

Genskab et sind og krop i balance.

Lydhealing er en optimal måde at re-kalibrerer dit nervesystem, frigive stress og følelsesmæssige traumer og lette/fjerne fysiske smerter, så du har det bedste udgangspunkt for at live det liv, du gerne vil leve.

 

Uanset om dine symptomer stammer fra blokeringer; af livsenergi, på fysisk niveau, spirituelt- eller mentalt niveau, kan du via lydhealing genskabe et sind og krop i balance. 

 

Det opleves som ren forkælelse at overgive sig til de helende frekvenser og kroppens egen helende intelligens. Med en kombination af større ro og afslapning, øget velvære og frigivelse af endorfiner, er lydhealing bl.a. i stand til at skifte hjernen til en mere afslappet tilstand, hvilket hjælper med at sænke stresshormoner samt frigive og lindre symptomer.

  

woman getting sound healing treatment

Klangmassage behandling

Massage på celleplan, en fredfyldt og afslappende form for behandling. I klangmassage kombineres lyden og vibrationerne fra klangskålene, og du oplever lydbølgers harmoniserende virkning på kroppen og sindet. Klangmassage er en forholdsvis ny behandlingsform, som vinder mere og mere frem både i udlandet og herhjemme.

 

Klangskåle og syngeskåle placeres både på og omkring dig, og de harmoniserende vibrationer sættes i gang med lette tap på skålene. Frekvenserne forplanter sig i din krop, og skaber fysisk som mentalt velvære. Når kroppen bringes i en afslappet tilstand, fremmer det kroppens egne helbredende kræfter.

Klangmassage foregår liggende på behandlerbriks.

three tuning forks

Lydhealing med tuning forks.

Lydhealing med stemmegafler arbejder med vores krops elektriske system i sin helhed - både de elektriske strømme, der løber gennem vores krop, og det magnetiske energifelt, der omgiver den.

 

Brug af lyd frekvenserne fra stemmegafler er en kraftfuld lydterapi, der balancerer og bringer kroppen tilbage til Homeostase; kroppens naturlige tilstand af balance imellem alle de kropssystemer, der er nødvendige for, at kroppen kan overleve og fungere korrekt.​

Alle dele af kroppen, helt ned på celleniveau, har deres egen frekvens. Ved at aktivere specifikke frekvenser sættes der, via resonans, en helende proces i gang i cellerne. Processen genskaber balance i cellerne og i kroppen som helhed.


Lydhealing med stemmegafler foregår liggende på behandlerbriks.woman getting a sound bath

Lydbad

Et lydbad er som en form for bad hvor kroppen bades i lyd og vibrationer, som strømmer igennem dig og henover dig.

 

Et lydbad er nok den mest afslappende behandling du kan opnå med fokus på dyb afspænding. Et Lydbad kan være en personlig fokuseret oplevelse (med eller uden kropskontakt med skålene) eller en gruppe oplevelse (uden kropskontakt).


Lydbad foregår liggende på tyk måtte på gulvet.

Hvordan foregår en lydhealing?

Alle behandlinger med lyd- og energihealing er baseret på de samme principper, og tager udgangspunkt i kroppens anatomi herunder; muskler, led, bindevæv, immunforsvar, nervesystem, såvel som vores elektromagnetiske energifelt, energibaner (medianer og nadier) og chakra. 

Lydhealing virker på både det fysiske-, psykiske-, mentale, spirituelle- og elektromagnetiske plan. Kroppen og alle celler i kroppen har deres egen frekvens. Skålene/stemmegaflerne der benyttes til lydhealing slås an og deres lydfrekvenser/vibrationer bevæger sig helt ned på celleniveau og via resonans, re-kalibreres kroppens celler, så kroppens egen selvhealings proces sættes i gang, en detox kan finde sted og balance genoprettes.

Størstedelen af vores krop består af væske og vand. Vand er naturlig ledende for både lyd og vibrationer, og sætter både kroppens væv og væsker i blide svingninger. Dette har en både dyb og afspændende virkning, og er med til at mindske og opløse fysiske, psykiske og følelsesmæssige ubalancer og blokeringer.

Lydhealing er en sikker og skånsom behandlingsform, der ikke kan forvolde skade, og kan benyttes både som en skøn reset pause i hverdagen af ren velvære og nydelse og som proaktiv vedligeholdelse af dit mentale og fysiske helbred.


Der er dog enkelte tilfælde hvor lydhealing ikke anbefales f.eks. ved pacemakere, aktiv sygdom, epilepsi, endnu ikke helede skader mv.

Du kan læse mere om lydhealing her: "Vejledning Lyd- og energi behandling".

Læs mere om lydhealing her

singing bowls
Hvad er lydhealing?
Lyd og energi healing er en holistisk tilgang til sundhed og velvære. En terapeutisk metode, der bruger lyd og vibration til at nulstille nervesystemet, så stress og spændinger slippes.Hvorfor lyd-/energi healing?Den gænge opfattelse er at vores krop...
Read More
collage image meditation
Effekterne af lyd healing på hjerne/krop/sind.
Som jeg ser det, tilbyder lyd healing en direkte vej til sundhed, ro og forbedret livskvalitet ved at arbejde holistisk med hele kroppen; hjerne, krop og sind. Gennem kraften af lyd og vibration tilbyder sangskåle en måde at balancere hjernehalvdelen...
Read More
illustration woman meditating
Hvorfor chakra balance er vigtigt for dig!
Chakraerne er centrale knudepunkter i vores krop hvor større koncentrationer af hormonskabende kitler findes. De har stor betydning for vores fysiske- og psykiske velvære, energiniveau, og vores personlige spirituelle udvikling.Hvert chakra repræsent...
Read More
xray of the human body
Ultra kort om Energimedicin, hvad er det?
Hvis du er nysgerrig på hvad der ligger bag energi- og lyd healing, har jeg lige kort skitseret de store linjer her. Der findes utallige sider på nettet, hvor du kan læse mere om energi medicin, hvis du vil dykke dybere ned i det.Energimedicin involv...
Read More

FAQs